Vijver

Een prachtige vijver in uw tuin

Bent u van plan om een vijver in uw tuin te plaatsen en bent u op zoek naar een leverancier die werkelijk alles kan leveren zoals de vijverfolie, vijverpompen, vijvervissen, koi karpers, water en zuurstofplanten en nog veel meer voor uw vijver? Kom dan langs bij de Watermolen in Doetinchem. Wij zijn de landelijke specialist die alles kunnen bieden voor de mooiste vijvers met de meest unieke vissen die er te krijgen zijn.

De echte specialist in vijvers

koi vijver

De Watermolen is een echte specialist op het gebied van vijvers en aquariums. De medewerkers van de Watermolen weten alles van vijvers, aquariums, vissen en planten en kunnen op vrijwel iedere vraag van u een passend antwoord geven. Verzeker uzelf van een unieke vijver van top kwaliteit door ons geleverd door gebruik te maken van onze kennis en aanbiedingen.

De mooiste koikarpers voor uw vijver

Wij durven gerust te stellen dat wij één van de grootste specialisten zijn op het gebied van de koikarper. U zult niet snel een winkel vinden die zo’n groot aanbod heeft van de mooiste en meest unieke originele Japanse koi karpers. Wij importeren de karpers rechtstreeks van de kwekers en kunnen u op die manier verzekeren van een sierkarper die u niet snel ergens anders tegen zult komen in een vijver.

Alle soorten vijvers leverbaar

vijver voor koi vissen

Wij kunnen alle soorten vijvers leveren; voorgevormde bassins maar ook flexibele materialen, zodat u helemaal zelf de vorm van de vijver kunt bepalen. Laat u informeren naar de verschillende mogelijkheden en maak de keuze tussen een natuurvijver, koivijver, siervijver, tropische vijver of zelfs een zwemvijver. Maak uw vijver vervolgens compleet met onze vijverpompen en filterinstallaties en u bent verzekerd van jarenlang plezier van een prachtig stukje natuur in uw tuin.

Kom langs om uzelf te overtuigen

Woorden zeggen lang niet altijd genoeg en we laten het dan ook graag aan u over om te bepalen of wij werkelijk de vijverspecialist zijn waar u naar zoekt. U bent dan ook van harte welkom bij ons om eens een kijkje te nemen. U zult normaal gesproken niet genoeg hebben aan een uurtje rondstruinen bij ons want wij hebben veel te bieden. Overtuig uzelf dus en kom gewoon eens rondstruinen bij ons om uzelf te overtuigen over het grote aanbod voor uw vijver.

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen