Koi

De mooiste Japanse karpers

Wanneer u op zoek bent naar een mooie Koi dan wilt u natuurlijk kwaliteit. En het liefste wilt u natuurlijk ook weten waar de karper vandaan komt. Bij de Watermolen krijgt u die zekerheid. Wij hebben de mooiste vissen voor u rondzwemmen zodat u de keuze kunt maken voor de vis die u het mooiste vindt. Onze medewerkers zijn professionals die alles weten van Koi en kunnen u maximaal adviseren in uw keuze voor de mooiste Japanse karper.

Waar komt deze vis oorspronkelijk vandaan

KoiKoi is de benaming voor de Japanse Nishikigoi. De vis is een kweekvariant van onze gewone karper, de Japanse karper, de Duitse spiegelkarper en nog meer soorten en is in de eeuwen doorgegroeid als de nationale vis van Japan. De siervis is de laatste decennia ook erg populair geworden in Europa.

Welke soorten sierkarpers kunnen wij leveren

De Watermolen kan bijna alle variëteiten Koi leveren. Door onze samenwerking met de diverse Japanse kwekers zijn wij in staat om de meest unieke Koi naar Nederland te halen. Wij leveren o.a. Koi van de kwekers Sakai, Takano, Hirasawa, Shinoda, Fujio Oomo, Miyatora, Conias, Kase, Kaneko, Tazawa, Oofuchi, Hosokai, Mano, Yamazaki en Aoki.

De kosten voor een mooie siervis

Wij begrijpen dat niet iedereen meer dan duizend Euro uit de portemonnee kan trekken om een Koi aan te schaffen. Daarom hebben wij in ons assortiment vissen met verschillende prijsklassen beschikbaar.

Uw Koi goed verzorgd

Uiteraard wilt u zo lang mogelijk genieten van uw Koi. Hiervoor is het noodzakelijk dat uw vijver wel aan een aantal voorwaarden voldoet en dat u de vissen het juiste voer geeft. Wij hebben alles voor u in voorraad wat u nodig heeft om de Koi zo goed mogelijk te verzorgen.

Bestel online alles voor uw vissen

Uiteraard is het meeste dat u nodig heeft om uw vissen in topconditie te houden ook online te bestellen via de webshop Vijverpost. Levertijd is snel en bij bestellingen boven € 45,- is het bezorgen ook nog eens gratis.

Koi webshop

Neem contact op of kom langs

Kom eens langs om bij ons rond te kijken. Onze medewerkers staan geheel tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Uiteraard kunt u ook op onze website informatie vinden.

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen