Vijvers

Kies voor geschikte koi-vijvers

Vijvers - KoiBent u ook in de ban van Koi? Na de hond en de kat zijn deze gekleurde sierkarpers, niet alleen door de hoge aaibaarheidsfactor, “gewoon” huisdieren geworden. Vaak valt de keuze op de Japanse koi, daar deze nog steeds over een ongeëvenaarde kwaliteit beschikt. Aan de behuizing van de koi, de koivijver, worden specifieke eisen gesteld. Er is bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid zwemruimte per koi nodig. Helder water van een goede kwaliteit is noodzakelijk, dit om de koi gezond te houden en om hen goed te kunnen zien.

Niet alle soorten waterplanten kunnen met koi. Een juiste filterinstallatie is daarom dan ook onontbeerlijk. Laat u hierin optimaal adviseren.

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen