SuperFish

SuperFish aquarium decoratie SuperFish geeft verschillende mogelijkheden tot het decoreren van uw aquarium waaronder verschillende beeldjes, maar ook kleine grotten waar uw vissen in kunnen schuilen.

SuperFish kunstplanten Superfish Easy Plants zijn schitterende kunstplanten voor in het aquarium, zeer natuurgetrouw waarmee u eenvoudig het aquarium een mooie inrichting kunt geven met minimum aan onderhoud. De planten vormen een schuilplaats voor uw vissen, zijn gemaakt van de beste materialen (100% veilig voor uw vissen en aquarium!), eenvoudig schoon te maken en het decoratieve gewicht maakt het planten gemakkelijk. De plant zinkt zelf naar de bodem en blijft daar rechtop staan.

SuperFish Air-Flow Superfish Air-Flow Luchtpompen zorgen voor zuurstof verrijkt water, ontworpen voor aquarium gebruik. Bij iedere pomp wordt een gratis reserve membraan meegeleverd, zo bent u verzekerd van langdurig gebruik

SuperFish Retro LED SuperFish Retro LED hebben een langere levensduur dan traditionele TL-lampen en verbruikt tot 50% minder energie. Compleet inclusief voorschakelapparaat en waterdichte montagedoppen. De SuperFish Retro LED is verkrijgbaar in 4 kleuren: Bright, Color, Combi en Multi.

SuperFish aquarium achtergronden De SuperFish Deco Posters zijn eenvoudig op de juiste maat te knippen of snijden en te bevestigen op bijna elk aquarium. Verkrijgbaar in verschillende afbeeldingen en afmetingen.

Dit is een selectie van ons assortiment. Het volledige SuperFish assortiment vindt u in onze winkel of op onze webshop Vijverpost

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen