Oase Cashbackactie

Het is weer voorjaar, dus dat betekent dat ook het vijverseizoen weer van start is gegaan! Om optimaal van uw vijver te genieten is het geen overbodige zaak om de vijvertechnologie te updaten en de oude vijverpomp te vervangen met een nieuw exemplaar. Om het uzelf zo makkelijk mogelijk te maken is de nieuwe AquaMax Eco Classic C-serie van Oase de perfecte keuze. Deze nieuwe serie is slim regelbaar via de app, energie-efficiënt en heeft ook de uitstekende kwaliteit die u gewend bent van Oase!

 

Geïnteresseerd geworden? Profiteer dan alleen nu van de Oase Cashbackactie op de modellen uit de AquaMax Eco Classic C-serie bij de Watermolen!

 

Wanneer u uw oude vijverpomp inlevert en een nieuwe pomp uit de AquaMax Eco Classic C-serie bij de Watermolen aanschaft, krijgt u een voucher waarmee u tot € 50,- cashback kunt innen!*

 

De actie loopt van 1 maart 2021 tot en met 31 mei 2021 en is geldig op alle modellen van de Oase AquaMax Eco Classic C-serie. Voor meer informatie kunt u terecht op www.oase.com/cashback.

 

 

*De hoeveelheid cashback aan euro’s is afhankelijk van het type pomp dat u koopt. Voor meer informatie zie www.oase.com/cashback.