Koikarpers

De mooiste siervissen

Een vijver is voor velen pas echt compleet wanneer er koikarpers in zwemmen. En dan is het natuurlijk het mooiste als die karpers ook nog eens van de beste kwaliteit zijn. Vijver- en aquariumspecialist de Watermolen in Doetinchem levert de mooiste koi karpers die allemaal rechtstreeks uit Japan geïmporteerd worden. Wij staan garant voor top kwaliteit en leveren ook alle benodigdheden om uw koikarpers in optimale conditie te houden zoals visvoer en waterverbeteraars.

De herkomst van de koikarper

Alhoewel er discussie is waar de koikarpers werkelijk vandaan komen is het toch algemeen geaccepteerd dat ze uit Japan komen. Reeds in de negentiende eeuw waren de Japanners al bezig om de Japanse karpers met elkaar te kruizen wat de mooiste karpers als resultaat had. Nadat de koi ook nog eens gekruist werden met Duitse spiegelkarpers en andere varianten was het resultaat helemaal compleet. Een breed assortiment met vele varianten.

koikarper

Het ruimste assortiment karpers

De Watermolen is niet zomaar een leverancier van koikarpers. Het is voor ons een serieuze zaak om er echt iets van te maken. En dat is te merken aan ons assortiment waarbij we vele varianten aanbieden. En hebben we de variant niet die u graag wilt hebben dan zoeken wij deze voor u.

Moet een koi karper ook duur zijn?

Nee, dat hoeft zeker niet zo te zijn. Koikarpers kunnen inderdaad duur zijn maar we denken ook aan de kleine beurs en bieden ook karpers aan in het goedkope segment. Neem maar eens contact op voor meer info en u zult merken dat wij niets teveel zeggen en dat wij u ook hele mooie koikarpers kunnen leveren voor weinig geld.

Uw siervissen in topconditie

Koikarpers dienen goed verzorgd te worden. Dat betekent dat het water van uw vijver in topconditie moet verkeren en dat uw vissen zelf uiteraard gezond moeten zijn. Gezond krijgt u uw koikarpers met ons visvoer en de andere toebehoren die u nodig heeft om het water in goede conditie te houden zoals vijver pompen, filters en waterverbeteraars om het water helder en gezond te houden.

koikarpers

Kom gerust eens langs om rond te kijken

Bent u op zoek naar de mooiste koikarpers? Kom dan maar eens langs bij ons in Doetinchem. Want bij ons kunt u een groot assortiment vinden waar altijd wel een keuze uit te maken valt. Bestel online in de webshop van Vijverpost uw benodigdheden voor de dagelijkse verzorging of zoek in ons koibestand naar de koikarpers die u zo graag wilt hebben.

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen