Koireis Japan

koitravel600

Kies voor een heerlijke koivakantie in Japan

Met Koi Travel wordt uw koireis naar Japan een ware belevenis. Wij hebben alles in huis voor een heerlijke koivakantie in Japan en zijn het enige reisbureau in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in koireizen!

 

Breng een bezoek aan toonaangevende koikwekers

Tijdens uw reis met Koi Travel naar Japan bezoekt u toonaangevende koikwekers die al jaren een grote staat van verdienste hebben, maar natuurlijk nemen wij u daarnaast ook graag mee naar de nieuwe generatie kwekers die in opkomst is.

Door onze goede relatie met inkoikwekers Japan en door het regelmatige contact dat wij met hen hebben beschikken wij over alle actuele informatie op het gebied van Japanse koi.

U wordt tijdens uw koireis desgewenst de mogelijkheid geboden koi aan te schaffen tegen prijzen waar menig koihandelaar jaloers op is! Vanzelfsprekend is het kopen van koi niet verplicht!

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen