Koi karpers

De Watermolen heeft een zeer groot assortiment van koi karpers. Wij bieden ruim 1200 m2 aan overdekte vijvers en tropische aquariums met de mooiste koi karpers.

Koi Karpers

De koi karpers zorgen voor een kleurig geheel. Wij bieden de keuze uit verschillende maten van 10 tot wel 70 centimeter. Onze koikarpers variëren in prachtige kleuren, maar wij hebben ook koi karpers die egaal van kleur zijn of wit of zwart. Bekijk hier ons aanbod.

d_kohaku_01
Herkomst van onze koi karpers

De koi karpers komen uit Japan. Wij zoeken de vissen zelf uit en organiseren ook reizen naar reizen naar Japan. De Koi karpers zijn van uitstekende kwaliteit wat voor prachtige vissen zorgt en een lang leven.

De watermolen

Wij zijn al jaren specialist in vijvers en dan vooral koi vijvers. Naast een groot assortiment aan koi karpers, beschikken wij ook over alle benodigdheden voor vijvers, installatie, onderhoud en koi voer.
 

Soorten Koi Karpers

Wij hebben koi karpers in alle soorten en maten. Iedereen heeft zijn eigen smaak en de keuze van een koi karper is dan ook enorm persoonlijk. Wij bieden u een enorm groot assortiment waarbij een goede keuze kan maken.

Bel ons  0315 325626 voor meer informatie of neem gewoon een kijkje op onze site voor ons aanbod in koi karpers.

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen