Koi karper

De mooiste koi karpers

koi karperWat is er mooier dan een paar prachtige sierkarpers in uw vijver? Overweegt u de aanschaf van deze prachtige vis of zoekt u naar een mooie koi karper als uitbreiding van uw huidige visbestand? Kom dan maar eens langs bij de Watermolen in Doetinchem. Wij zijn de specialist in Nederland voor deze prachtige karper en wij hebben alles op voorraad om uw huidige populatie vissen maximaal in conditie te houden.

De oorsprong van deze unieke siervis

De koi karper is de nationale vis van Japan. En alhoewel er andere landen zijn die beweren de bakermat te zijn is het toch nog steeds Japan die de toon zet voor de kweek van de sierkarpers. Deze karper is een kruising tussen diverse soorten karpers zoals de Japanse karper, onze karpers uit het westen en de Duitse spiegelkarper.

Wij bieden een ruim assortiment aan

De Watermolen staat erom bekend dat het assortiment ongeëvenaard is. Een koi karper kunnen wij leveren in vele soorten. Dat kunnen wij omdat wij ieder karper rechtstreeks afnemen van bekende Japanse kwekers zoals Fujio, Oomo, Masaki, Aoki, Tazawa, Hirasawa, Shinoda en nog meer. De karpers zijn allemaal van top kwaliteit zodat wij de garantie kunnen geven dat u van ons een koi krijgt die vele jaren grote aantrekkingskracht zal opleveren in uw vijver.

Een mooie sierkarper hoeft niet duur te zijn

koi karperVelen gaan er vanuit dat een koi karper bijna niet te betalen is.

Wij gaan niet ontkennen dat een koi niet goedkoop is maar het hoeft qua kosten zeker niet uit de hand te lopen.

Daarom hebben wij in ons assortiment ook de karper voor u die betaalbaar is.

De verzorging van uw koi karper

U wilt natuurlijk lang plezier hebben van uw koi en daarom hebben wij alles in voorraad wat u nodig heeft voor de verzorging van uw karpers. Wij leveren voer, vijver pompen en onderhoudsmiddelen om het water van uw vijver in optimale conditie te houden. U kunt ook al deze benodigdheden bestellen via de webshop Vijverpost.

Kom eens langs of neem contact op

Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. U bent van harte welkom om bij ons rond te kijken. En uiteraard staan onze medewerkers helemaal klaar voor u om al uw vragen te beantwoorden. Zoekt u een speciale koi karper? Neem dan een kijkje op onze website of stel uw vraag over de koi karper via het online contactformulier.

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen