HS Aqua

HS Aqua aquarium visvoer HS Aqua kent diverse soorten visvoer geschikt voor aquarium vissen waaronder Freshwater Flakes en Granules, Discus Granules, Cichlid Pellets en Gold Flakes en Pellets. HS Aqua visvoer is rijk aan voedingsstoffen aangepast aan specifieke categorieën vissen voor een optimale kleur, groei en gezondheid van uw vissen.

HS Aqua aquarium onderhoud Ook wat betreft het onderhoud van uw aquarium biedt HS Aqua verschillende gereedschappen. Een voorbeeld hiervan is de HS Aqua Floating Scraper die u kunt gebruiken om het alg van de aquarium ruitjes te verwijderen.

Dit is een selectie van ons assortiment. Het uitgebreide HS Aqua assortiment vindt u in onze winkel of in onze webshop Vijverpost

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen