Welkom bij De Watermolen

Uw specialist in zwemvijvers, Koi, Aquaria en helofytenfilters

De Watermolen is een modern bedrijf met diverse afdelingen. Gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers en koivijvers. In Doetinchem aan de Kloosterlaan vindt men naast een compleet assortiment voor de vijver en tropisch aquaria een 1200 m2 overdekte koi afdeling met een zéér grote sortering koi karpers. De Watermolen is ruim 30 jaar actief in aanleg en onderhoud van vijvers en waterpartijen. Onze stijl en techniek zijn bekend bij particulieren, bedrijfsleven, overheid en tuinarchitecten. Dit heeft geleid tot een breed en gevarieerd werkgebied met bijzondere creaties.

Zeer uitgebreid aanbod koikarpers en tropische vissen (waaronder groot assortiment discus vissen)

Naast de siervijver, koivijver, tropische vijver en aquaria heeft de Watermolen zich gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van zwemvijvers en koivijvers. Zo hebben wij een groot assortiment koikarpers en tropische vissen. Uniek is bovendien het eigen gepatenteerde helofytenfilter. De website wordt steeds vernieuwd, kijk daarom regelmatig voor nieuwtjes en aanbiedingen.

Bekijk meer informatie over:

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen