Discus vissen

Stendker discus vis

Wanneer u op zoek bent naar een mooie discusvis dan wilt u natuurlijk kwaliteit. En het liefste ook weten waar de discus vandaan komt. Bij de Watermolen krijgt u deze zekerheid. Wij hebben verschillende soorten en maten rondzwemmen zodat u de keuze kunt maken voor de vis die u het mooiste vindt. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de Stendker discusvissen die wij hebben zwemmen!

Waar komt deze vis oorspronkelijk vandaan?

De discusvis hoort bij het soort van de bonte baars en komt oorspronkelijk uit het Amazone gebied in Zuid-Amerika. De discusvis kent 3 varianten: wildvang, Aziatische kweek of Duitse kweek. Stendker discusvissen behoren tot de Duitse kweek.

De kosten voor een Stendker discusvis.

U kunt bij ons uw Stendker discusvissen kopen vanaf € 14,95. Voor het totaalplaatje moet u natuurlijk niet alleen aan de vissen zelf denken, maar ook aan de inrichting van het aquarium, het voer voor de vissen en eventuele accessoires.

Uw Stendker discusvis goed verzorgd.

De discusvis houdt van de gezelligheid van zijn soortgenoten en moet daarom in een groep van minstens 10 dieren gehouden worden. Zijn natuurlijke habitat bestaat uit een zandbodem en wortels, waaronder hij zich graag in een groep verbergt. Ook in een goed beplant aquarium voelt de discusvis zich zeer goed! De waterwaarden voor het houden van Stendker discusvissen zijn als volgt: Totale hardheid (GH) 15 Carbonaathardheid (KH) 8 Zuurtegraad (pH) 7 Watertemperatuur 28 – 30 ˚C

Welke soorten kunnen wij leveren?

Hieronder een aantal afbeeldingen van de discussen wij in ons assortiment hebben. Houdt er rekening mee dat de voorraad door vraag en aanbod kan afwijken! Wilt u er zeker van zijn dat de soort die u zoekt aanwezig is? U mag ons altijd bellen of mailen!

Red Scribbelt Santarem Stendker Téfé Checkerboard
       
Brilliant Turquoise Blue Diamond Alenquer Rood Turquoise
       
Pigeon Blood Pigeon Blood Blue Pigeon Blood Red Marlboro Red
       
     
Cobalt Dark Angel Red Leopard  White Leopard

Neem contact op of kom langs!

Kom eens langs om bij ons rond te kijken. Onze medewerkers staan geheel tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Uiteraard mag u ook altijd contact met ons opnemen voor uw vragen.

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen