Colombo

Colombo CO2 Set Basic Met de CO² Basic Set kan op een eenvoudige manier CO² worden toegevoegd aan kleine aquaria. Vul de diffusor met CO² en door contact met het water wordt het CO² gas opgenomen.

Colombo FloraBase Pro FloraBase Pro is rijk aan voedingsstoffen en zorgt voor sterke wortels. Daarnaast stabiliseert het de pH op 6 wat op zijn beurt weer zorgt voor voldoende CO2 beschikbaar voor een goede plantengroei.

Colombo QuickTest 6-in-1 Voor het testen van uw vijver- of aquarium water kunt u gebruik maken van de Quicktest strips. Met de Quicktest strips heeft u snel en eenvoudig een goede indicatie van de pH, KH, GH, Nitriet, Nitraat en Chloor waarde.

Dit is een selectie van ons assortiment. Het uitgebreide Colombo assortiment vindt u in onze winkel of op onze webshop Vijverpost

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen