Butterfly Koi

Butterfly KoiButterfly Koi

Butterfly Koi, ook wel Sluierkoi of Vlinderkoi genoemd, zijn de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. Daar deze Koi variant eerder niet als “echte Koi” werd gezien kan je er tegenwoordig niet meer omheen, de Butterfly Koi is een schitterende Koi variant die onmisbaar is geworden in elke (Koi) vijver!

Sierlijke Vinnen

De Butterfly Koi heeft mooie lange sierlijke vinnen, de borstvinnen, buikvinnen, aarsvin, rugvin en staartvin zijn langer dan die van de normale Koi. Ook zijn de baarddraden van deze Koi ongeveer 3x zo lang dan bij de normale Koi karper. Tegenwoordig is bijna elke variëteit te krijgen als sluier variant maar de populairste Butterfly Koi blijven de eenkleurige Ogon’s of een combinatie hiervan. Wat betreft de algemene conditie van deze vissen ligt deze gelijk als aan de normale Koi, deze zijn net zo sterk en de groeisnelheid van deze Japanse vissen ligt gelijk als aan de normale Koi. De Butterfly Koi kan net zoals de normale Koikarper wel 100 cm groot worden, houd hier dus ook rekening mee bij aanschaf van een Butterfly Koi.

Bekijk het aanbod van de Watermolen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de Butterfly Koi (ook wel Sluierkoi of Vlinderkoi genoemd)? Bij de Watermolen in Doetinchem vindt je de mooiste Japanse Butterfly Koi. Wij bieden u de mooiste exemplaren in vele kleuren en maten (zelfs tot 90 cm!) tegen zéér betaalbare prijzen. Uw Butterfly Koi nog niet gevonden? Kom dan snel kijken of informeer naar het huidige aanbod!

  knop download assortiment

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon

  Opmerkingen

  Beste klanten opgelet!

  Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

  Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

  Team de Watermolen