Butterfly Koi

Butterfly KoiButterfly Koi

Butterfly Koi, ook wel Sluierkoi of Vlinderkoi genoemd, zijn de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. Daar deze Koi variant eerder niet als “echte Koi” werd gezien kan je¬†er tegenwoordig niet meer omheen, de Butterfly Koi is een schitterende Koi variant die onmisbaar is geworden in elke (Koi) vijver!

Sierlijke Vinnen

De Butterfly Koi heeft mooie lange sierlijke vinnen, de borstvinnen, buikvinnen, aarsvin, rugvin en staartvin zijn langer dan die van de normale Koi. Ook zijn de baarddraden van deze Koi ongeveer 3x zo lang dan bij de normale Koi karper. Tegenwoordig is bijna elke vari√ęteit te krijgen als sluier variant maar de populairste Butterfly Koi blijven de eenkleurige Ogon’s of een combinatie hiervan. Wat betreft de algemene conditie van deze vissen ligt deze gelijk als¬†aan de normale Koi, deze zijn net zo sterk en de groeisnelheid van deze Japanse vissen ligt gelijk als aan de normale Koi. De Butterfly Koi kan net zoals de normale Koikarper wel 100 cm groot worden, houd hier dus ook rekening mee bij aanschaf van een Butterfly Koi.

Bekijk het aanbod van de Watermolen

Bent u ge√Įnteresseerd geraakt in de Butterfly Koi (ook wel Sluierkoi of Vlinderkoi genoemd)? Bij de Watermolen in Doetinchem vindt je de mooiste Japanse Butterfly Koi. Wij bieden u de mooiste exemplaren in vele kleuren en maten (zelfs tot 90 cm!) tegen z√©√©r betaalbare prijzen. Uw Butterfly Koi nog niet gevonden? Kom dan snel kijken of informeer naar het huidige aanbod!

knop download assortiment

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon

Opmerkingen