Aquatlantis Aquaria

Aquatlantis Aquaria

Aquatlantis biedt een divers assortiment aan aquaria in verschillende kleuren. Door het aluminium profiel hebben de aquaria een stevige structuur. De aquaria bevatten een schuif systeem aan de bovenkant. Hierdoor is het interieur van het aquarium makkelijk te bereiken en is onderhoud goed uit te voeren. De aquaria bevatten een LED lichtbron. Het is mogelijk de verschillende modellen te combineren met een bijpassend meubel. Zowel de aquaria als de bijpassende meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Van zowel beide Splendid uitvoeringen als de Volga lijn zijn alle modellen bij ons in de winkel te bestellen. Daarnaast hebben wij een aantal showmodellen en alle kleurstalen in de winkel om te bekijken zodat u uw eigen aquarium zorgvuldig samen kan stellen!

Aquatlantis Splendid Biobox

Aquatlantis Splendid Cleansys Pro

Aquatlantis Volga

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen