Algemeen

Water verandert in betekenis zodra het een andere functie krijgt

vijver-sier-louiseDrinkwater, grondwater, vijverwater, aquariumwater, zwemwater. Water hoort bij het leven, zonder water is er geen leven! Een vijver of waterpartij in de tuin of een aquarium in huis spreekt veel mensen aan.

Veel tuinen zijn tegenwoordig op de een of andere manier voorzien van een waterrijke plek. Zonder vijver of waterpartij is de tuin in deze tijd niet meer compleet. Een aquarium in huis trekt altijd de aandacht, niet voor niets synoniem voor een “levend schilderij”.

Wij helpen u graag met het realiseren van uw plannen

Mocht u plannen hebben, dan roept dit ongetwijfeld vragen op. Komt de vijver in de bestaande tuin of wordt het een algehele renovatie. Hoe groot of klein moet de vijver zijn? Welke vijvervorm past het best bij u en uw tuin? Denkt u aan een sier-, koi-, zwem- of tropische vijver? Ook wanneer u gekozen heeft voor een woning zonder tuin, kunt u genieten van water. Dit kan bijvoorbeeld door een aquarium of een binnenvijver of een combinatie van die twee.

siervijver-06-1Rekening houdend met uw wensen en mogelijkheden maken wij samen met u een passend ontwerp en uitvoeringsplan.
Zodat u kunt genieten van een stukje natuur buiten- en binnenshuis.

 

 

Beste klanten opgelet!

Van 31-08-2021 tot en met 11-09-2021 zijn wij gesloten wegens groot onderhoud aan het terrein.

Voor spoedgevallen kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op het volgende nummer: 06-83963068. Er kan niet gebeld worden naar dit WhatsApp nummer. Verder kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@koifarm.nl. Producten kunnen eventueel besteld worden in onze webshop Vijverpost. Vanaf 14-09-2021 staan wij weer klaar om u to helpen in de winkel.

Team de Watermolen